Informatie-ochtend Ziekenzorg Thuis.  

Ben jij mantelzorger of vrijwilliger en zorg jij voor een dierbare die ziek is of die hulp behoeft? Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen! En toch loop je tegen dingen aan die je niet kunt oplossen of die je fysiek erg belasten. Vind je dat ook zo moeilijk? Weet je af en toe niet hoe je dingen moet aanpakken? Wil je graag leren hoe handelingen zoals aankleden of uit bed halen makkelijker kunnen? En wil je alles rondom ziekenzorg leren onder begeleiding van een zorgprofessional?

Dan nodig ik je van harte uit op de informatie ochtend Ziekenzorg Thuis op dinsdag 19 februari 2019.

 

Tijdens de informatie ochtend vertel ik en laat ik je iets zien over de training Ziekenzorg Thuis die speciaal is ontwikkeld voor iedereen die belangstelling heeft.

Deze ochtend vertel ik je iets over dagelijkse zorghandelingen zoals o.a. wassen, douchen, aankleden en bed opmaken, alles rondom de maaltijd, het geven van medicatie, hulp bij toiletgang, verschonen van incontinentiemateriaal en nog veel meer.

Ik vertel je over de hulpmiddelen die er zijn en waar je die kunt krijgen en je krijgt tips en trucs om dagelijkse handelingen makkelijker uit te voeren. Ook laat ik je een hulpmiddel zien die het makkelijker maakt om iemand in bed te verplaatsen zodat je niet hoeft te tillen of aan de zieke zelf hoeft te trekken.

Wil je iets oefenen in mijn praktijkruimte dan kan dat.
Elke handeling wordt geoefend met een simulant die de rol van zorgvrager op zich neemt. Elke handeling staat beschreven met heldere teksten en duidelijke foto’s, dit kun je eenvoudig gebruiken als naslagwerk.

Informatie ochtend:
Datum: dinsdag 19 februari 2019
Tijd: 9.30 uur – 11.00 uur
Kosten: Geen
Locatie: Hoefslagmate 87
8014 HK, Zwolle
Aanmelden via: thuisindezorg@gmail.com of mobiel: 06-41482499

 

Mijn bedrijf is een:                                                                                                                                                                   

Voor meer informatie:
(06)41 48 2499
info@ikbenthuisindezorg.nl