Informatie-ochtend Ziekenzorg Thuis.  

Ben jij mantelzorger of vrijwilliger en zorg jij voor een dierbare die ziek is of die hulp behoeft? Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen! En toch loop je tegen dingen aan die je niet kunt oplossen of die je fysiek erg belasten. Vind je dat ook zo moeilijk? Weet je af en toe niet hoe je dingen moet aanpakken? Wordt je daar moe en gespannen van? Wil je graag leren hoe handelingen zoals aankleden of uit bed halen makkelijker kunnen? En wil je alles rondom ziekenzorg leren onder begeleiding van een zorgprofessional?

Dan nodig ik je van harte uit op de informatie ochtend Ziekenzorg Thuis op donderdag 29 november.

Als Verzorgende Individuele Gezondheidszorg werk ik 30 jaar in de verzorging en verpleging in diverse instellingen en heb ik ervaring als mantelzorger binnen familiekring.

Tijdens de informatie ochtend vertel ik je en laat ik je iets zien over de cursus Ziekenzorg Thuis die speciaal is ontwikkeld voor iedereen die zorg biedt, met of zonder zorgopleiding.
In de cursus leer ik je dagelijkse zorghandelingen waaronder o.a. wassen, douchen, aankleden en bed opmaken, alles rondom de maaltijd, het geven van medicatie, hulp bij toiletgang, verschonen van incontinentiemateriaal en nog veel meer. Je leert over hulpmiddelen en krijgt tips en trucs om dagelijkse handelingen makkelijker uit te voeren. Daarnaast leer je hoe je iemand in bed verplaatst, of in en uit bed tilt d.m.v. technieken en hulpmiddelen.

Elke handeling wordt geoefend met een simulant die de rol van zorgvrager op zich neemt. Elke handeling staat beschreven met heldere teksten en duidelijke foto’s, dit kun je eenvoudig gebruiken als naslagwerk.

Informatie ochtend
Datum: Donderdag 29 november
Tijd: 9.30 uur – 11.00 uur
Kosten: Geen
Adres: Hoefslagmate 87,Postcode: 8014 HK
Woonplaats: Zwolle

Mijn bedrijf is een:                                                                                                                                                                   

Voor meer informatie:
(06)41 48 2499
info@ikbenthuisindezorg.nl